Foredrag/workshops

.

Book mig!

… til forfatterforedrag og skriveworkshops.

.
Foredrag

Hvorfor skriver jeg bøger? Hvad handler mine bøger om? Hvordan er det at være en ung forfatter, der allerede har udgivet en del bøger? Hvordan bliver man i det hele taget udgivet? Jeg kommer gerne ud på netop DIN skole, DIT bibliotek eller lignende og fortæller om min forfatterkarriere og mine bøger – temaet kan vi evt. fastlægge i fællesskab.

Til forfatterbesøg på skoler kan man med fordel søge Statens Kunstfonds pulje Børn og unges møde med forfattere og illustratorer og få dækket halvdelen af forfatterhonoraret, og til arrangementer på biblioteker kan man f.eks. søge puljen Forfattercentrum samme sted og få dækket hele honoraret.

Kontakt mig på carolineoersum@hotmail.com for at høre nærmere og/eller få oplyst en pris.

.
Skriveundervisning og skriveworkshops

Siden 2011 har jeg stået for skriveundervisningsforløb og -workshops for både børn, unge og voksne og både som korte og lange forløb.

Jeg har bl.a. undervist på skriveworkshops i HUF, Foreningen Håbefulde Unge Forfattere, på to skriveworkshop-forløb på Biblioteket Frederiksberg og på novelle-skriveworkshops, i Forfatterspirernes Skriveklub på Biblioteket på Rentemestervej, og for tiden underviser jeg hver tirsdag på Forfatterskolen for Unge mellem 13 og 19 år, et kulturprojekt i Kulturregion Midt- og Vestsjælland, der er støttet af Huskunstnerordningen under Statens Kunstfond og bl.a. har udgivet tre flotte tekstsamlinger med de unges tekster, som jeg har været med til at redigere.

Jeg underviser i inspirerende, konkrete og brugbare skrivetips til, hvordan man kan blive bedre til at skrive, bedre til at arbejde med sine idéer mm., og jeg deler ud af mine erfaringer med, hvordan man kan arbejde frem mod at få udgivet sine tekster.

Jeg laver også skriveøvelser, så de skrivende forlader workshoppen med nogle tekstbidder og idéer til, hvordan de kan arbejde videre på egen hånd, hvis de har fået blod på tanden.

Kontakt mig på carolineoersum@hotmail.com, hvis du har spørgsmål eller ønsker at få mig til at komme og holde en skriveworkshop.

.