Jule-update

 

Siden sidst er det hele gået så stærkt, at jeg helt har glemt at lægge links ind til fine anmeldelser af Den røde sofa, såsom her på fortællingen.dk – og her på boggnasker.dk. To anmeldelser, som varmer mig rigtig meget.

 

Her i november og december har jeg haft travlt med at studere, skrive projekt, så jeg kan blive bachelor her lige om lidt, have influenza (*host*), høre utroligt meget Muse og holde vintermørket på afstand/ud.

 

Men nu nærmer tiden sig for udgivelsen af de to sidste bind i Genstart-serien: Bind 5, som er skrevet af David Meinke og hedder “Rod”, udkommer d. 11. januar 2010. Og d. 19. marts kommer så det sjette og allerallerallersidste bind i serien: “Sporene ender”, forfattet af mig.

 

På en eller anden måde har jeg også midt i al travlheden fået tid til at skrive på et nyt manuskript … Det er ikke færdigt endnu, men det går fremad, og jeg arbejder på det, hver gang jeg har et par timer til rådighed. Så måske lige pludselig … Fortsættelse følger.

 

Endelig vil jeg lige benytte lejligheden og smide en god jul og godt nytår-hilsen af sted til alle, der måtte læse det her!