Mere herlig omtale

At tjekke medierne ud i disse dage føles lidt som at cykle i medvind.

Stadig ikke helt kommet mig over Politikens fine anmeldelse af Genstart-seriens tre første bøger i lørdags, hvor Steffen Larsen bl.a. skriver om min bog 3 og historien om Liv og Majse, at: “Det er en god og stærk historie.”

Men allerede i dag er der mere ros – på folkeskolen.dk, hvor Sofia Esmann Busch skriver om de tre første bøger i serien:

“Serien “Genstart” kan anbefales som hovedværkslæsning fra 8. klasse. Læreren vil danskfagligt kunne arbejde meget med romanernes indbyrdes relationer og synsvinkler. Det er en kæmpe nydelse at læse en serie, der i sin opbygning og handling er ny for ungdomsromangenren.”

Og endelig er der jo så et fint (lille) interview med David, Ina og mig i avisen 24timer i dag. Her fortæller vi om, hvordan vi har arbejdet med Genstart-serien under overskriften: “Du må ikke slå hunden ihjel – jeg skal bruge den” (link til artiklen)