Foredrag til udskolingen

.
.
.
Camilla Wandahl og jeg er som noget nyt gået sammen om at lave et foredrag, hvor vi med fokus på vores fælles roman Venus Fluefanger og vores novelleantologier fortæller om vores forfatterskaber for 7.-10. klasse og gymnasiet.
 
Foredraget er oplagt i forbindelse med et litteraturforløb om noveller, værklæsning, forfatterskabslæsning eller identitet/køn.
 
Både i romanen og novellerne ligger der MEGET mellem linjerne, og vi vil gerne være med til at diskutere dem med eleverne, hvis I har læst dem fælles i klassen.
 
Foredraget kan også kombineres med et skriveværksted.
 
Læs mere eller kontakt os via camilla.wandahl@gmail.com eller carolineoersum@hotmail.com, hvis du vil høre nærmere!
 
Venus Fluefanger handler om køn og identitet og har blandt andet fået disse ord med på vejen:
 
“…en ualmindelig respektfuld personskildring, som anbringer bogen på hylden med de bedste bøger om coming of age.” (pædagogen.dk)
 
“En bog, der burde være tvungen pensum i udskolingen!” (Ditte Dalsgaard-Hansen)
 
Vi har skrevet to novelleantologier og har en tredje på vej. De to første hedder Sprækker i virkeligheden og Skygger i skumringen. Det er noveller med meget mellem linjerne – oplagte til undervisningen. De har blandt andet fået disse ord med på vejen:
 
“Der er ikke meget forløsning eller lykkelig slutning i nogen af dem, og det er ret forfriskende, at der ikke nødvendigvis er lys for enden af tunnellen” (@linedalbro)
 
“Absolut fremragende samling” (Bibliotekattens Bøger)
 
Vi fortæller også gerne om de bøger, vi har skrevet hver især.
 
Kunne sådan et foredrag være noget for dine elever?
.