“Skygger i skumringen” udkommer!

.
I dag udkommer “Skygger i skumringen – 8 gys, der fucker med din hjerne” på Forlaget Facet.

Novellesamlingen er skrevet af Camilla Wandahl og mig i fællesskab, og den er tænkt som en opfølger til “Sprækker i virkeligheden”, der udkom sidste år.

Da vi var færdige med at skrive “Sprækker i virkeligheden”, var vi nemlig kommet så godt i gang med at få idéer til skumle, tvetydige og psykologiske gyserhistorier, at vi ikke følte, vi var helt klar til at stoppe endnu.

Det resulterede i “Skygger i skumringen”, og inspirationen til mine fire noveller er kommet mange steder fra! En af dem – “Besat” – er f.eks. inspireret af en sommerhustur, jeg selv var på … hvor der dog ikke skete noget uhyggeligt om natten, ligesom der gør i novellen.

En anden novelle – “De er efter dig” – er mere eller mindre direkte baseret på en drøm, jeg havde for flere år siden. Og så er selve titlen en lille smule inspireret af et skønt citat fra en Nirvana-sang: “Just because you’re paranoid doesn’t mean they’re not after you”!

Det har været en stor fornøjelse at skrive endnu en omgang uhyggelige noveller sammen med Camilla!

“Skygger i skumringen” kan bestilles på Forlaget Facets hjemmeside, f.eks. som klassesæt med 25 % rabat på bestillinger ud over 10 eksempler.

.