Dejlig anmeldelse i Weekendavisen

.
“Wiki over Miss Elises elendige liv” har i dag fået sin første avisanmeldelse.

Nemlig i Weekendavisen, hvor anmelder Stine Reinholdt Hansen roser bogen for at tage emnet angst op og i det hele taget fortælle om nogle sider af livet som ung, der hverken er pæne, nemme eller succesfulde.

Hun skriver blandt andet, at det er: “… genialt at tage formen på et opslagsværk bestående af fakta og kombinere det med en ung piges svære følelser” og slutter sin anmeldelse af med følgende konklusion:

Wiki over Miss Elises elendige liv er en vigtig bog, fordi den tager et emne op, som ellers er svært at snakke om (…) Det er en klog fortælling, der både kan opmuntre og oplyse, for selvom tunge tanker af og til angriber ens fornuft, kan man stadig være en teenager med helt almindelige tanker om lækre forsangere, tøjkrise og trang til Ritter Sport.

En skøn anmeldelse at gå på weekend på!

.