Anmelderros til “Sprækker i virkeligheden”

.
Mandag d. 5. marts udkom “Sprækker i virkeligheden – 8 uhyggelige historier fra fantasiens mørke kroge”, som jeg har skrevet i samarbejde med Camilla Wandahl. Samlingen udkom på Forlaget Facet. Og det har været skønt at følge med i, hvordan den er blevet modtaget!

Simone fra Boghjørnet.dk giver f.eks. novellesamlingen 4 ud af 5 hjerter og slutter sin anmeldelse af med at konkludere:

“Sprækker i virkeligheden” er altså en god solid og ret uhyggelig novellesamling, som det bestemt ikke er sidste gang, jeg har læst.

Bogoplevelsen.dk får samlingen også pæne ord med på vejen og bliver bl.a. beskrevet på følgende måde:

“Sprækker i virkeligheden” er gode noveller, der står stærkt hver især, men fremstår endnu stærkere i denne samling, hvor temaet og stemningen løfter novellerne til et større hele.

Hos Cilles læsesal beskriver Cecilie sin oplevelse af novellesamlingen – hun var mere begejstret for nogle af novellerne end for andre, men dem, som hun syntes om, syntes hun rigtig godt om, og hun skriver bl.a.:

Begge forfattere skriver nogle virkelig spændende historier i denne novellesamling, der i den grad krøb ind under huden på mig. De formåede virkelig at skabe den helt rigtige stemning af uhygge og mystik.

Alt i alt: Jeg er meget taknemmelig for de gode anmeldelser, og det er rigtig dejligt at erfare, at novellerne i samlingen skaber læselyst og uhyggelig stemning derude!

.