“Sprækker i virkeligheden – 8 uhyggelige historier fra fantasiens mørke kroge”

.

I dag udkommer novellesamlingen “Sprækker i virkeligheden – 8 uhyggelige historier fra fantasiens mørke kroge” på Forlaget Facet, som jeg har skrevet sammen med Camilla Wandahl.

Det er altid festligt og fantastisk at kunne føje endnu en udgivelse til samlingen, men denne her er måske alligevel lidt ekstra speciel, fordi det har været rigtig inspirerende og spændende at samarbejde med Camilla om tilblivelsen af novellerne.

Camilla og jeg har kendt hinanden siden teenagealderen, hvor vi mødte hinanden på Fyldepennen, et online-netværk for aspirerende forfattere. I alle de år har vi talt om, at det kunne være sjovt at skrive og udgive en fælles bog. Og det er så lykkedes!

Novellesamlingen består som sagt af 8 noveller. Vi har skrevet 4 hver og arbejdet ud fra en fælles idé om, at vi gerne ville skrive uhyggelige historier, der bevæger sig i grænselandet mellem realisme og noget, der måske er lidt mere mystisk og overnaturligt.

Læs mere om novellesamlingen på Forlaget Facets hjemmeside.

.