Fødselsdagsfesten udkommer

.
I morgen d. 30. september udkommer min bog Fødselsdagsfesten. Det er en letlæst bog i Høst & Søns Zoom Ind-serie og en opfølger til Dobbeltdaten, der udkom i juni.

Ligesom Dobbeltdaten handler Fødselsdagsfesten om My og hendes bedste veninde Freja. De er inviteret til fødselsdagsfest hos Anna fra klassen, og Freja har inviteret Johan med, men My ved ikke helt, om hun skal invitere Adam med. Og om de overhovedet er kærester. Eller måske bare venner?

At skrive Dobbeltdaten og Fødselsdagsfesten har virkelig taget mig på en sjov og hyggelig erindringsrejse tilbage til dengang hvor jeg selv stod lige på tærsklen til at blive teenager. Og Lykke Bianca har illustreret både Dobbeltdaten og Fødselsdagsfesten på fineste vis med tegninger, som jeg synes indfanger stemningen i bøgerne perfekt.

Her kan man læse mere om Fødselsdagsfesten, hvis man skulle have lyst!

.