Kære Dagbog på DR3

.
I december var jeg med i optagelserne til anden sæson af tv-programmet “Kære Dagbog”, som bliver vist på DR3.

Det er et program, hvor en masse forskellige mennesker læser højt af deres gamle teenagedagbøger – og eftersom jeg har en hel stak gamle dagbøger liggende, var det sjovt at få lov til at være med!

Jeg skrev dagbog fra jeg var cirka 11 til cirka 16-17 år. Dagbogen var vist for mig både en måde at få nogle hemmelige tanker skrevet ned på og en måde at eksperimentere lidt med attituder, og hvilken slags person jeg egentlig var og godt kunne tænke mig at være. Der findes også rigtig, rigtig mange dårlige digte og sangtekster i mine gamle dagbøger …

Optagelserne er nu blevet klippet sammen til en stribe “Kære Dagbog”-programmer, der i øjeblikket bliver vist på DR3 og også kan ses on demand på DR’s webside dr.dk.

Så: Hvis man har lyst til at høre mig læse op af mine dagbogstanker, hvor jeg bl.a. forsøger at tage stilling til, om cykelrytteren Richard Virenque eller Leonardo DiCaprio fra Titanic er lækrest, kan man klikke lige her.

.