En dejlig anmeldelse

.
Her otte måneder efter, at min bog “Kære dumme døde Vik” udkom, kommer der stadig af og til anmeldelser dumpende. Og det er godt nok rart, især selvfølgelig når det er gode anmeldelser!

Det kan man vist godt tillade sig at kalde anmeldelsen på bloggen Bøger til Børn, der bl.a. skriver:

Romanen er en sprogperle, og Selma er interessant, begavet, skøn, urimelig, frustreret og ærlig – og man gribes af hendes hudløse og blottede tilstand (…) Caroline Ørsum eksperimenterer med sproget på en mesterlig måde og udover de mange poetiske stemningsbilleder, grove svinere og hjerteskærende refleksioner, som Selma healer sit indre med, får alfabetets systematik en interessant plads i værket, hvor vi tager hatten af for Caroline Ørsums talent.

Herlig start på en fin solskinsdag! Nu glæder jeg med weekenden, hvor jeg sammen med en håndfuld dygtige unge fra Forfatterskolen for Unge i Holbæk skal med til Litt Talk-festival på Vallekilde Højskole og få en masse skriveinspiration.

.