Anmeldelse i Børn & Bøger

.

Så er der igen nyt på anmeldelsesfronten. Kirsten Aggerholm har anmeldt “Kære dumme døde Vik” i tidsskriftet Børn & Bøger, og hun anbefaler bogen og giver den følgende rigtig dejlige ord med på vejen:

Det er en meget fin historie, der er både fængslende, dramatisk og følelsesladet (…) Alt er berettet i et flot, flydende og jordnært sprog, der rammer alle detaljer og er så malende, at man sidder med en klump i halsen.

Det med “jordnært” er et fedt adjektiv at få hæftet på romanen. For mens jeg skrev den, tænkte jeg rent faktisk på, at jeg gerne ville have en roman, der så at sige var “nede på jorden” i forhold til min foregående roman, “Den første freak på månen”, der var fuld af vægtløshed, rumfart, viltre illusioner og astronauter, der er faret vild.

Det er altid skønt og dejligt og et privilegium i det hele taget at blive anmeldt og læst, uanset hvad folk tolker ind i og får ud af mine bøger. Men da helt sikkert på en måde lidt ekstra skægt, når anmelderen faktisk tilsyneladende tænker nogle af de samme tanker som mig.

God efterårsferie derude!

.