Søg, søg, søg!

.

OBS: Der står desværre en forkert mailadresse i avisartiklen om Forfatterskolen for Unge i Holbæk. Send din ansøgning til sigth@holb.dk (eller for den sags skyld til min mail), så skal den nok nå frem!

I denne uge er der en fin artikel i Holbæk-lokalavisen By & Land om det forfatterskolehold, som vi starter op på Holbæk Bibliotek d. 8. september, med undervisning fra 16.30 til 18.30 hver tirsdag her i efteråret.

Det er mig, der skal undervise på holdet, og jeg glæder mig!

Journalisten Jette Bundgaard har bl.a. snakket med mig og med den tidligere elev Rebekka Lynge, der fortæller om, hvad hun har fået ud af at gå på det forfatterskolehold, som har kørt de seneste to år.

Fra d. 8. september er det et helt nyt hold, vi starter op – men uanset om man har gået på forfatterskole før eller bare har lyst til at kaste sig ud i det, er man meget velkommen til at søge ind.

Send en lille ansøgning på max 500 anslag, hvor du giver et indtryk af dine skrivefærdigheder og din motivation, til sigth@holb.dk, senest d. 15. august.

.