En god anmeldelse

.
Jeg er tilbage ved computeren efter at have holdt en uges ferie, der bl.a. bragte mig et smut op i de svenske skove. Og straks falder jeg over denne fine anmeldelse af Kære dumme døde Vik på bloggen Min forestilling om hvad paradis er:

Selvom emnet er dystert synes jeg dog forfatteren formår at få flettet lidt humor og smil ind i bogen, så det hele ikke bliver så trist. (…) Det er også en god ungdomsbog som fanger en, fordi man vil opklare mysteriet om den mystiske pige som Vik mødtes med – hvem er hun, hvad laver hun til festen, kender Selma hende, osv.

Anmelder Line Dalbro slutter af med at give bogen 4 ug af 5 stjerner og konkludere: “Alt i alt en god, velfortalt og spændende ungdomsbog der først til sidst afslører sandheden – lige til en varm sommerdag på terrassen!”

Skønt at læse – og så vil jeg gerne lige i samme ombæring bestille nogle af de dér varme sommerdage, tak!

.