5 ud af 5!

.
En lille update her midt i det lidt omskiftelige sommervejr. Maria fra Palles Gavebod-Panelet har nemlig anmeldt “Kære dumme døde Vik”, og det er en af de dér anmeldelser, der bare er rigtig sjove for en forfatter at få.

Maria skriver bl.a. om bogen og om sine tanker om dét at læse Selmas historie:

Denne bog er virkelig god. Når man læser en god bog kan man tit komme i en “bogverden”, hvilket skete med denne bog. En bogverden er et sted hvor at man glemmer alt andet og har det ligesom at man er med i bogen, og ens humør kan endda blive påvirket af stemningen af bogen. Jeg tror at grunden til at jeg ligesom gled ind i den der “bogverden” var at man nemt kunne følge hende i hvordan hun følte at miste nogen hun elskede.

Hun skriver også:

Jeg tror ikke rigtigt jeg kan sige det bedste i denne her bog. Det hele er bare rigtigt godt.

Og så afslutter hun sin anmeldelse med at skrive, at hun gerne vil give bogen 5 ud af 5 stjerner.

Hele Marias anmeldelse kan læses lige her.

.