Farvel til Lejre – goddag til Holbæk!

.
De to sidste år har jeg haft den udsøgte fornøjelse at undervise på Forfatterskolen for Unge i Lejre. Jeg har mødt og undervist i alt små 20 elever fra Lejre-egnen i løbet af den tid, og senest holdt jeg i lørdags reception sammen med nogle af de otte elever, der har været en del af holdet siden sommeren 2014.

Dagbladet Roskilde kom forbi og interviewede Frederikke og Yannick fra holdet og mig og tog en masse fine billeder – som man kan se i den her artikel!

Receptionen i lørdags var dels en udgivelsesreception for den flotte tekstantologi OrdVox, som Forfatterskolen for Unges otte afdelinger fordelt over Midt- og Vestsjælland, sammen har udgivet.

Men det var også en farvel-reception, for Forfatterskolen for Unge har desværre ikke mulighed for at fortsætte i Lejre Kommune efter sommerferien, og det synes jeg jo er trist. Midt i den tristhed glæder jeg mig dog rigtig meget over, at jeg har fået mulighed for at fortsætte som underviser, fremover i stedet for Forfatterskolen for Unge i Holbæk!

Forfatterskolen starter op i Holbæk tirsdag d. 8. september, og der kommer til at være undervisning om tirsdagen fra 16.30 til 18.30 hele efteråret og foråret. Alle unge mellem 13 og 18 år kan søge ind.

Læs mere om Forfatterskolen for Unge i Holbæk og i det hele taget her (OBS, tider mm. er endnu ikke opdaterede), og send en kort motiveret ansøgning på max 500 anslag til Signe J. Jørgensen på sigth@holb.dk, hvis du har lyst til at blive en del af holdet i Holbæk!

.